Διδασκοντες

Ο Ισίδωρος Παχουνδάκης είναι Καθηγητής στη Σχολή Πλοιάρχων του Κέντρου Επιμορφώσεως Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού, διδάσκει στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ο Στράτος Σπύρου είναι Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διδάσκει στο Πανεπιστημίο Αιγαίου καθώς και στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης έχει διατελέσει καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Πλοιάρχων Α’ και Β’ τάξης στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού (ΚΕΣΕΝ) του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Ο Δημήτριος Βασιλόπουλος είναι Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία σε φορτηγά και επιβατηγά πλοία. Τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται ως Καθηγητής στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, με ειδίκευση σε μαθήματα που αφορούν την ασφάλεια των πλοίων, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, και την ηγεσία. Επίσης ασχολείται με την κατάρτιση διδάσκοντας μαθήματα της ειδικότητάς του σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. και έχει συγγράψει περισσότερα από 10 εκπαιδευτικά συγγράμματα σε αντικείμενα του κλάδου του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι φυσικός με ειδίκευση στη Φυσική Περιβάλλοντος και τη Διαχείριση Υδατικών Πόρων. Έχει διδάξει Φυσική της Ατμόσφαιρας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στο Boundary-Layer Meteorology.

Ο Γιώργος Βασιλείου αποφοίτησε από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και υπηρέτησε ως Αξιωματικός γέφυρας σε Επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία της Ελληνικής Ακτοπλοΐας για πάνω από 10 έτη. Τα τελευταία 4 χρόνια είναι καθηγητής ναυτικών μαθημάτων στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού και συγκεκριμένα στα μαθήματα Ασφάλεια Επιβατηγών Πλοίων και Χειρισμοί Πλοίων.
  

O Μιχάλης Ορφανός είναι Πλοίαρχος του Ε.Ν., διδάσκει στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η Χριστίνα Πουλοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εξειδικευθεί στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και στην Ειδική Αγωγή. Έχει διδάξει σε άτομα με ειδικές ανάγκες στο ΠΙΚΠΑ Βούλας και Ψυχολογία σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο, όπου και διετέλεσε για τρία χρόνια υπεύθυνη του τομέα Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής.

Advertisements